Flowmotion dance crew

Flöwmotion dancecrew

Show- en wedstrijdteam

Wil je schitteren op het podium en deelnemen aan danswedstrijden? Dan is FLÖWmotion dance crew de perfecte plek voor jou! Beheers je een van de volgende stijlen: ballet, jazz, modern, hiphop/urban? Meld je dan aan voor een van onze opkomende auditiedagen en wie weet sta jij binnenkort als solist, in een duet, trio of in een groep op het podium te stralen.

Belangrijke informatie

  • Auditiedata: 15 juni ’24 & 22 september ’24 – deze vinden plaats in onze dansstudio en bestaan uit verschillende rondes. Het bijwonen van de auditie is verplicht!
  • Aanmelden is mogelijk voor dansers van 6 tot 20 jaar oud, met vereiste danservaring

Flöwmotion DANCE CREW

Voorwaarden

Je bent 6 jaar of ouder. Je dient minstens 2 lessen te volgen binnen dansstudio Flöw om deel uit te maken van het show- en wedstrijdteam . Aanwezigheid tijdens repetities is altijd verplicht. Alleen met teamwork kunnen we bouwen aan een sterke samenwerkingsdynamiek binnen ons team. Het is van essentieel belang dat alle dansers aanwezig zijn om samen te werken en te groeien als een hechte groep.

Daarnaast kunnen er extra repetities plaatsvinden voor bepaalde opdrachten. We streven naar artistieke excellentie en dit kan betekenen dat we af en toe extra tijd moeten besteden aan het verfijnen van onze choreografieën. Samen zullen we grenzen verleggen, onvergetelijke momenten creëren en de magie van dans tot leven brengen!

Zoek je dansers voor jouw show of event?

Ben je op zoek naar een showgroep met een unieke uitstraling én energieke moves?

 

Dan zit je goed bij ons. Boek ons voor je show, event, feest, promotionele activiteit, … eender wat! Als showgroep maken we performances op maat en hebben we voor elke gelegenheid een topshow klaar staan.