Fit program

For everyone
Have fun with us
Plenty of choice
For body & brain

Een lidmaatschap is niet nodig en reserveren is niet verplicht. Elke les duurt 55 minuten.

fit program

POWER

Maandag 19u15
Docent: Faye

Work it baby! In deze Power workout train je het hele lichaam van kop tot teen. Met een krachtige warming-up en leuke krachtoefeningen sluit je jouw maandagavond op de perfecte manier af!

BACK 2 THE 80’S

Woensdag 19u30
Docent: Nöa

Deze les draait volledig rond the 80’S! Verwacht een leuke BBB work-out op nostalgische muziek! Reis jij terug in de tijd?

FLÖWYOGA

Zondag 9u
Docent: Tatyana

Wordt rustig wakker en ontspan je geest met yoga.Door verschillende houdingen en ademhalingstechnieken te combineren, verbeter je jouw flexibiliteit en kracht en daalt je stressniveau.

GOLDEN MIX

Dinsdag 10u30
Docent: Nöa

Alles in één les? Dat kan zeker! Werk aan je conditie, zet je spieren in brand en geniet van een rustmomentje. 20 minuten low intensity aerobics + 20 minuten krachttraining + 20 minuten relaxatie = puur genieten!

BBB

Woensdag 19u30
Docent: Nöa

Laat de buik, billen en benen gedurende de 45 minuten in actie komen met onze BBB work-out!
Naast de intensieve sessie voor buik, billen en benen, besteden we elke week 10 minuten extra aandacht aan een ander lichaamsdeel: triceps, biceps, schouders, rugspieren…
Geen flauwekul, gewoon keihard werken voor een strakker lijf. Geen zin in saaie oefeningen? Perfect, wij ook niet!

INTO SHAPE

Woensdag 18u30
Docent: Faye

Train je volledige lichaam met deze HIIT workout! HIIT staat voor High Intensity Interval Training. In een korte tijd doe je een intensieve training die bestaat uit verschillende oefeningen gecombineerd met een korte periode van rust. HIIT jij met ons mee?

PILATES

Zondag 10u
Docent: Tatyana

Op een ontspannende manier je spieren versterken? Pilates is een geweldige manier om je kernspieren te versterken en je houding te verbeteren. We richten ons op het ontwikkelen van een sterke en stabiele kern, wat kan helpen bij het voorkomen van rugklachten en het verbeteren van je algemene fysieke conditie. Of je nu een beginner bent of al ervaren in Pilates… deze les is geschikt voor iedereen.

TONE UP

Donderdag 14u15
Docent: Nöa

Een spierversterkende les waarbij we alle probleemzones aanpakken. Iedereen kan deze les volgen op zijn of haar niveau.

Senioren
-gym

Dinsdag 9u30
Docent: Nöa

Ben je op leeftijd maar wil je wel fit blijven? Kom dan dinsdagvoormiddag naar deze les! We werken met gevarieerde en laagdrempelige oefeningen om de spieren te versterken en de beweeglijkheid in de gewrichten hoog te houden. Op leuke muziek natuurlijk!

TRX

Beginner / intermediate

Donderdag 20u30
Docent: Nöa en Tatyana

Trek, rek en eis het uiterste van je lichaam met TRX-training. Deze weerstandstraining met behulp van riemen is een geweldige manier om kracht op te bouwen en je spieren te laten branden!

Zumba

nieuw!

Dinsdag 20u
Docent: Céline

Onze Zumba-lessen zijn een feest voor lichaam en geest, waar ritme en plezier samenkomen in een energieke dansworkout. Laat je meeslepen door aanstekelijke beats terwijl je calorieën verbrandt en je conditie verbetert. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om fit te blijven, Zumba is de perfecte mix van fitness en entertainment

Fit Pilates

nieuw!

Woensdag 9u30
Docent: Nöa

Versterk je kernspieren, verbeter je houding en vind innerlijke rust met deze uitdagende Pilates-sessies. Het geheim van een sterk en in balans gebracht lichaam ligt binnen handbereik!

Power dance

Maandag 20u30
Docent: Faye

Een energieke workout die dans combineert met cardio en krachttraining. Beweeg op stimulerende muziek en voer dynamische danspassen uit die je hartslag verhogen en tegelijkertijd je spieren versterken.

Koppeldans (beginners)

nieuw!

Vrijdag 20u30
Docent: Nöa en Tatyana

Waarom alleen dansen als je samen kunt swingen? Ontdek de vreugde van dansen met je partner in deze leuke en romantische danslessen. Perfect om samen plezier te beleven en de band te versterken!

De lessen (koppeldans) gaan het hele jaar door. Koop een beurtenkaart en kies zelf wanneer jullie een dansavond inplannen. Er wordt telkens 1beurt per koppel afgestempeld aan het onthaal. Reserveren is niet nodig!

Aerobics

nieuw!

Donderdag 19u30
Docent: Nöa

Ontdek een dynamische fitnesservaring waar plezier en gezondheid hand in hand gaan. Onze aerobics lessen bieden een mix van opzwepende muziek en stimulerende bewegingen om je hartslag te verhogen en je energie te boosten. Of je nu een fitnessfanaat bent of net begint, aerobics is de ideale manier om je conditie te verbeteren en stress te verminderen.

Core yoga

nieuw!

Zaterdag 11u
Docent: Nöa en Tatyana

Ervaar de perfecte harmonie tussen kracht en kalmte met onze Core Yoga-lessen! Versterk je kernspieren, verbeter flexibiliteit en vind innerlijke rust. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of nieuw bent in yoga, onze lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus.