Over flow

Dance to your own rhythm

Dansen is zoveel meer dan een fysieke activiteit. Het is een manier om je emoties te delen, je kan er je creativiteit in kwijt, je bouwt aan je zelfvertrouwen, … Dansen en bewegen kan zoveel voor je doen. Om dat idee met zoveel mogelijk mensen te delen, starten Nöa Scheirlinckx en Tatyana Simons dans en beweegstudio Flöw.

Stap je bij Flöw VZW op de dansvloer? Dan word je aangemoedigd om je eigen stijl te ontdekken, je vrij te voelen en jezelf uit te drukken op de dansvloer. Zodat je elke keer een beetje lichter buitenstapt én tegelijk jezelf kan ontwikkelen als danser.
Iedereen vindt bij Flöw VZW een dansstijl die op zijn lijf geschreven is. Van moderne dans tot ballet, Jazzfunk, Hiphop, Girly en nog veel meer. Of je nu een beginnende danser bent die gewoon plezier wil hebben of een gevorderde danser die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, bij Flöw VZW is er voor iedereen een plek. Sluit je aan bij onze dansfamilie, waar we samen groeien, leren en stralen!

OVER FLÖW

More than dance

Het stopt niet bij dansen. Iedereen die graag in beweging wil blijven, aan zijn conditie wil werken of ontspanning zoekt, kan terecht bij Flöw VZW. Denk aan BBB, HIIT, Yoga, Pilates en andere workouts. Er is zelfs een les voor senioren die graag in beweging willen blijven. Keep moving en hou je lichaam en geest gezond. Dat is ons motto!

Feeling the Flöw

Om het Flöw-gevoel zoveel mogelijk te verspreiden organiseren we geregeld dansworkshops, sportevents en kampen. Zo leer je keer op keer nieuwe mensen kennen en ontdek je ook nieuwe vaardigheden. Voor wie graag het beste van zichzelf laat zien tijdens een optreden of een wedstrijd, is er ons eigen show- en wedstrijdteam, de Flöwmotion Dance Crew.

Behind Flöw VZW

Achter Flöw VZW schuilen twee jonge vrouwen met heel veel liefde voor dans en sport. Een passie die ze samen delen en van waaruit het idee voor Flöw VZW ontstond.

Nöa Scheirlinckx en Tatyana Simons zijn zelf ervaren en getalenteerde dansers. Al het moois dat zij hebben geleerd en ervaren dankzij dans, willen ze vandaag doorgeven. Dat voel je meteen wanneer je de dansstudio in Ternat binnenstapt.