Dans

Kies jouw stijl

ACROGYM

Daag je jezelf graag uit? Dan is acro iets voor jou. Het is een combinatie van turnen, dansen en acrobatie. En we doen het als een team. Samenwerking, vertrouwen en durf zijn van belang. Je werkt aan kracht, lenigheid, evenwicht, liften en sprongen.

BALLET & POINTES

Elegantie en een goede techniek, daar draait het om bij ballet. Je leert de basistechnieken van ballet die fundamenteel zijn voor elke danser. Je maakt je lichaam sterker en je kan op deze technieken verder bouwen in andere stijlen. Coördinatie, houding en mooie lijnen staan centraal.

JAZZ

Ontdek de kenmerkende stijl en ritmes van jazz terwijl je techniek en expressie ontwikkelt. Van opwarmende techniekoefeningen tot meeslepende en uitdagende choreografieën. Deze les biedt de perfecte basis als startende danser.

DANCE VIBES

Ouder dan 18 en in de mood voor dancing? Iedereen is welkom! In deze les ontdekken we de verschillende technische dansstijlen; Modern, Jazz en Hedendaagse dans.

CUTIES

De kleinste dansers leggen op een leuke en speelse manier een basis voor ritme, muzikaliteit en coördinatie. Swingen en springen doen ze op de meest populaire kinderliedjes.

All styles

Wil je graag starten met dansen en weet je niet goed wat te kiezen? Dan is deze les perfect voor jou! We verkennen verschillende dansstijlen, zoals ballet, moderne dans, hiphop, showdance en jazz, in blokken van vier weken. Het is een leuke en educatieve ervaring waarbij kinderen de kans krijgen om te ontdekken welke stijl hen het meest aanspreekt. Een geweldige manier om hun passie voor dans te ontdekken en te ontwikkelen!

Girly vibes

Bring out your inner diva! Alles draait hier om zelfvertrouwen en het uitdrukken van je vrouwelijkheid. De focus ligt op het creëren van elegantie, het vormen van lijnen en het aanleren van de juiste techniek bij bepaalde bewegingen. In deze stijl vind je elementen terug van hiphop, Girly, High Heels en We dansen voornamelijk op sneakers, maar altijd vrouwelijk. Jij kiest wanneer je klaar bent voor hakken. Beginner? Kies dan voor schoenen met een dikke hak.

Commercial

In deze les verkennen we de dynamische stijl van commerciële dans, die elementen combineert van verschillende dansvormen zoals hiphop, jazz, funk en streetdance. Leer choreografieën, verbeter je techniek en ontwikkel je eigen stijl.

HIPHOP

Get into the groove! Maak kennis met hiphop en urban in de breedste zin van het woord. Leer basics zoals de bounce, groove, … in combinatie met andere disciplines en hiphop-stijlen zoals popping, locking, house, afro en breakdance.

POWER STRETCH

Werken aan je lenigheid en kracht als danser? Dat kan ook op een leuke en luchtige manier. We werken aan een sterke basis met eerst een halfuurtje uithoudingsoefeningen. We trainen buikspieren, rugspieren, beenspieren, … Leuk en speels natuurlijk! Daarna gaan we aan de slag met oefeningen op lenigheid (op maat van elke danser) zodat je stap voor stap soepeler wordt.

MODERN

Ga aan de slag met basistechnieken uit de moderne dans. Leer vloeiend bewegen en werk zowel aan muzikaliteit en improvisatievermogen als aan techniek, kracht, souplesse en lichaamsbewustzijn. Rollebollen jullie mee over de dansvloer?

SHOWDANCE & TIKTOK

Stel je voor: een podium, een straffe zangeres als Ariana Grande, Lady Gaga of Camille Dhont op de voorgrond en jij die als danser het beste van jezelf geeft! Of zie je jezelf eerder als populaire danser op TikTok? In deze les laat je het showbeest in jou los. De eerste 45 min. werken we aan je conditie, muzikaliteit, zelfvertrouwen en danstechniek op de gaafste muziek. Met een combinatie van elementen uit commercial hiphop en jazzdance. Daarna leer je elke week een nieuw dansje geïnspireerd op de leukste TikTok-trends.