Team

TEAM FLÖW

"Sometimes you need to blow off steam and dance really hard."

Ervaring:

Opleidingen:

Voor Nöa (24) is dansen en bewegen een groot deel van haar leven.
Ze dompelde zich onder in de wereld van de dans en studeerde af in een richting waar sport en beweging centraal staat. Logisch dus, dat ze daar in haar professionele leven verder op wil bouwen. Met het geven van sport- en danslessen, maar vooral ook door een eigen dans en beweegstudio te starten waar ze haar liefde voor dans kan delen met iedereen die dat wil. Met Flöw VZW wil ze een veilige plek bieden, voor wie zich wil uitdrukken in dans, voor wie wil groeien met vallen en opstaan of voor wie gewoon stoom wil afblazen door een uurtje alles van zichzelf te geven.

“Als dansdocent binnen Flöw VZW wil ik een belangrijke rol spelen in het leven van mijn leerlingen. Daarom creëer ik graag een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn en hun eigen unieke stijl te ontwikkelen. Samen met mijn leerlingen wil ik grenzen verleggen, nieuwe uitdagingen aangaan en hun artistieke potentieel te verkennen.”

Nöa

Tatyana

“Ik wil dat elke danser zich gewaardeerd voelt.
Ongeacht hun niveau of achtergrond. Zodat ze zich comfortabel voelen om zich uit te drukken met beweging en hun eigen stijl kunnen ontdekken.”

“In dance there are no mistakes, only adventures”

Ervaring:

Tatyana (23) danst al zo lang ze zich kan herinneren. Momenteel zit ze in het 3de jaar Event4Business, maar ze behaalde ook al een diploma Hedendaagse dans en volgde opleidingen tot lesgever dans, Yoga en Pilates. Samen Met Nöa richtte ze in 2023 dans en beweegstudio Flöw op. Om haar passie voor dans door te geven aan iedereen die droomt van dansen. Ze werkt met dansers aan een sterke technische basis, maar wil vooral ook een omgeving creëren waarin dansers kunnen groeien, liefde voor dans ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn.

“You are working on yourself, for yourself and by yourself!”

Ervaring:

Faye (23) is op een missie om iedereen zin te geven in bewegen.
Met haar in de buurt is stilstaan onmogelijk. Ze behaalde haar bachelor kleuteronderwijs en een diploma als personal trainer. Ze startte op 4-jarige leeftijd met turnen bij Turnclub Ternat en deed ook competitieturnen. Faye geeft ondertussen al 6 jaar les aan turners van verschillende niveaus.

Faye

“Als ik mensen op een toffe en losse manier in beweging kan brengen, dan is mijn les geslaagd. Ik doe dat door oefeningen te voorzien op verschillende niveaus. Zo is het voor iedereen haalbaar om te sporten.”

Mégane

“Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.”

Ervaring:

Als dansleerkracht is Mégane’s voornaamste doel een inspirerende en leuke omgeving te creëren waarin haar leerlingen met plezier naar de les komen. Ze streeft ernaar om hen niet alleen nieuwe dansbewegingen en technieken aan te leren, maar ook de liefde voor dans en zelfexpressie te stimuleren. Het geeft haar voldoening wanneer haar leerlingen met een goed gevoel de les verlaten en ze iets nieuws geleerd hebben.

“They call it dance, I call it life”

Ervaring:

Met Fanny op de dansvloer is het altijd fun. Ze smijt zich 100 %. Of dat nu is tijdens een dansles, wanneer ze uitgaat of wanneer ze gillend op een rollercoaster zit. Ze is 17 jaar en studeert binnenkort bio-medische wetenschappen. Fanny startte op 5-jarige leeftijd met dansen en ging ook daar all-in. Ze volgde lessen ballet, hiphop en allround en pikte zo vaak mogelijk een workshop of stage mee. Zolang ze maar kon dansen.

Fanny

“Dansers met een goed gevoel naar huis laten gaan.
Dat is mijn doel. Ik wil dat ze het gevoel hebben dat ze iets geleerd hebben, maar zeker ook dat ze plezier hebben gemaakt en zich welkom hebben gevoeld. Zodat ze zich vrij voelen om zich als danser te ontwikkelen.”

Emmy

“Ik wil aantonen dat je je totaal niet onzeker hoeft te voelen wanneer je danst. Ik wil er voor zorgen dat de dansstudio een veilige plek is voor iedereen, waar iedereen kan bijleren en het beste van kan zichzelf geven!”

“Dance to express, not to impress”

Ervaring:

Ambitieus, dat is wel het minste wat je van onze Emmy kan zeggen.
Ze is 18 jaar en start met studies geneeskunde. Ze danste in het demoteam van Rythm Nation en staat al op de dansvloer van toen ze 3 jaar was. Emmy zorgt er graag voor dat iedereen zich thuis voelt en een fijne ervaring heeft. Dat doet ze onder andere ook als monitor bij Kazou. Ze gaat er op vakantie met jongeren van 7 tot 14 jaar en met volwassenen met een beperking tot 30 jaar.