Feest

Let’s party

Binnenkort jarig en zin in een feestje? Vier je verjaardag bij Flöw VZW. Kies je droomthema en onze feestplanners maken er samen met jou een onvergetelijke dag van. Van prinsessen en superhelden tot piraten en eenhoorns, geen wens is te gek. Laat je fantasie de vrije loop en wij zorgen voor de magie.

Onze verjaardagspakketten zijn er om jou te inspireren. Jij geeft er je eigen touch aan. Geniet van een bruisend dansfeest, waar je samen met je vrienden kunt swingen op je favoriete muziek. Of ga helemaal los in onze beweegstudio met allerlei leuke spelletjes en activiteiten. En natuurlijk mogen de heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes niet ontbreken!

feest

Kies je feest

Dance fiesta

Dansen, dansen en nog eens dansen. Is dat alles wat je wil op jouw feest? Dat kan! Leer een choreografie op je favoriete liedje, speel originele dance games of daag je vrienden uit met zotte dance challenges.

Van 4 tot 16 jaar
@Flöw VZW

DANCE & GAMES

Is een feestje voor jou geen feestje als je je beste moves niet kan showen? En wil je ook toffe spelletjes spelen? Tijdens dit dans- en speelfeestje zwieren we de benen los op jouw favoriete liedjes en spelen we de leukste spelletjes.

Van 4 tot 16 jaar
@Flöw VZW

sport mania

Ben je zot van sport en wil je een feestje dat barst van energie? We zetten je favoriete sporten centraal op je verjaardag. Of dat nu voetbal, hockey, basketbal of een andere sport is.

Van 4 tot 16 jaar
@Flöw VZW

Disco party

Een verrassingsfeestje voor de jarige? Of een ultiem dansfeestje voor je vrienden? Discolichten, luide muziek, gekke kledingaccessoires, snacks en leuke partygames, dat is alles wat je nodig hebt voor een bom van een party.

Van 12 tot 18 jaar
@Flöw VZW

CARTE BLANCHE

Zit jouw ideale feestje er niet tussen? Je kan gerust ook
een eigen thema en invulling voorstellen. Dan maken
wij je droomfeestje waar.

Van 6 jaar
@Flöw VZW

ZAAL HUREN

Alleen een locatie nodig voor jouw feest?